Üzenet Körmendről

A levelet változatlan formában közüljük, a gesztust pedig ehelyütt is köszönjük!

Zalakerámia ZTE KK; Dallos Ádám

 


Zalakerámia ZTE KK Csapata, Vezetősége és Szurkolói részére

 

 

Köszönjük ZTE!

 

Kedves Sporttársak, Sportbarátaink!

 

Szombaton este Sopronban a ZTE egy olyan győzelmet aratott, amelynek híre talán még a zalaegerszegi drukkerekénél is nagyobb boldogságot és szétáradó örömöt okozott Körmenden!

 

Donald Copeland győztes kosara és a Csapatotok végsőkig megmutatkozó kitartása azt eredményezte, hogy a mi együttesünk – az Atomerőmű SE elleni győzelmét és az Alba Fehérvár szombathelyi sikerét követően – ott lehet a bajnokság felsőházában.

 

A nálunk rendezett találkozó alatt fél szemmel követtük a többi mérkőzés állását, és láthattuk, hogy az Alba folyamatosan előnyben volt Szombathelyen. Ugyanakkor a meglepetés erejével hatott, hogy Ti 15 pontos hátrányból, meghatározó légiósotok hiányában is nem csak hogy felálltatok, de végül a győzelmet is megszereztétek!

 

Amikor bizonyossá vált számunkra, hogy végül nagy csatában, remek helytállással megfordítottátok a találkozót, hihetetlen öröm söpört végig a sportcsarnokban.

 

Sok nagy csatát megéltünk egymással szemben, és bár a nézőtéren néha talán túl is lépték az események a sportszerűség határát, mégis elvitathatatlan, hogy a klubok és a csapatok között mindig baráti volt a viszony, a hangulat.

 

Szeretnénk gratulálni Nektek a soproni sikeretekhez és az alapszakasz végén megszerzett 9. helyhez!

Még inkább szeretnénk megköszönni a sportszerű hozzáállásotokat!

Azt, hogy nem adtátok fel a harcot Sopronban, és ezzel – bár tudjuk, hogy nem értünk, hanem a saját eredményetekért, önbecsülésetekért küzdöttetek, de – minket is egy jobb helyezés eléréséhez segítettetek.

 

Ezzel az is eldőlt, hogy ebben a középszakaszban nem gyarapodik újabb találkozóval a jelenlegi férfi élvonal minden bizonnyal legnagyobb múltú, felejthetetlen pillanatokat hozó párharca, de bízunk abban, hogy a jövőben még nagyon sokszor lesz erre lehetőség. És akkor – mi sportvezetők és a szurkolók is – személyesen tehetjük meg azt a gesztust, amit most ebben a pár sorban igyekeztünk megtenni.

 

Azt is reméljük, hogy a csarnokunkban felzúgott „Zeg-Zeg-Zeg, Köszi Egerszeg!” rigmus is azt jelzi, hogy enyhül az ellentét a csapataik mellett végletekig kiálló szurkolói csoportjaink között, hogy egyfajta közeledés veszi kezdetét ezzel az Általatok aratott, remek sikerrel!

 

Még egyszer gratulálunk, és köszönjük!

 

Szép volt Fiúk!

 

 

 

Körmend, 2013. március 3.

 

 

Lami-Véd Körmend vezetősége                          Zsebe Ferenc

                                                                                  ügyvezető

 

 

Megosztás