Vasárnap új edzővel, új impulzusokkal érkezik a Paks

A bajnokság 13. fordulójában az idei szezonban eddig gyengélkedő Atomerőmű SE csapatát fogadjuk. A vendégeknél az elmúlt fordulót követően edzőcsere történt. A litván Gediminas Petrauskas helyére a Körmenddel sikert sikerre halmozó, a vasiaktól decemberben távozó Teo Cizmicet nevezték ki. Az edzőváltás új impulzust adhat a szebb napokat megélt paksiaknak, de vajon Bencze Tamás, miként vélekedik erről:

-Egy ilyen változás új impulzust adhat a csapatnak és a játékosoknak is. Ez jelentheti azt, hogy mindenki bizonyítani szeretne az új edzőnek és motiváló lehet a számukra. 

Vezetőedzőnk elmondta, hogy a héten több játékos is léguti megbetegedéssel, megfázással küszködött. Reméli, hogy a vasárnapi mérkőzésre mindenki hadra fogható lesz. 

-Ha alkalmazni tudjuk a meg szokott védekezésünket és támadásban is eredményesek leszünk, akkor nem okozhat gondot a Paks legyőzése. Természetesen koncentrálnunk kell, mert a vendégeknek kisebb a veszetni valójuk, mint nekünk. Nyerni szeretnénk, de nem lesz könnyű mérkőzés. 

Dobójáték: A mérkőzés szünetében ezúttal az lesz dobóverseny, amelyre most a 18 év alatti lányok, fiúk jelentkezését várjuk. Nevezni a főbejárattal szemben elhelyezett urnánál lehet majd a mérkőzés kezdetéig. 

A 17 órakor kezdődő mérkőzést a Pálla Zoltán, Frányó Péter, Minár László (dr. Valovics István) bírói hármas dirigálja majd. 

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2017. január 13. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás