Verhető, de nem lebecsülendő ellenfél következik

Ma este a Jászberény csapatát fogadjuk, aki jelenleg a 12. helyen tartózkodnak a tabellán. Nem szabad lebecsülnünk ellenfelünket, mivel egy masszív, harcos csapat a JKSE. Az elmúlt hetekben sorra hozták a hazai meccseiket és jó formának örvendnek.  Fontos lesz ma is a védekezésünk, ahogy mindig. Nagy csata várható a körtében, kérdéses lesz, mennyire tudjuk semlegesíteni Sejficet. Tétmérkőzésen először tér vissza csarnokunkba Kerpel-Fronius Balázs, aki kezdi megtalálni a helyét új csapatában. Nálunk Deonta Vaughn bajlódik sérüléssel, neki a dereka fáj a székesfehérvári mérkőzés óta. Új játékosunk Milija Mikovic beépítése jól halad, gyorsan tanulja a játékokat, figurákat. Számunkra a győzelem elfogadható, hogy ezt könnyen, vagy nehezen szerezzük meg, erre nehéz mit mondani. A fontos, hogy hazai pályán nyerjünk!

A szezon során másodszor játszik csapatunk két meccset a hét során, ennek kapcsán erőnléti edzőnkkel, Gáspár Lászlóval beszélgettünk, többek között a fiúk kondijáról is szót ejtve:

A találkozó 18 órakor kezdődik és a Papp Péter, Farkas Gábor, Fodor Attila (Gincsai János) bírói hármas fújja majd a sípot. 

Fotó, videó: Bálizs Zsuzsa

2018. január 31. Zalakerámia ZTE KK /Jóna István 

Megosztás