Visszavágásra készülünk Kecskeméten

A bajnokság felénél járunk, amit hét győzelemmel és hat vereséggel folytatunk. A szezon első fele sem volt könnyű, de a folytatás ennél sokkal nehezebb lesz. Mai ellenfelünk a Kecskemét lesz, akik a nyitófordulóban nagyon megvertek bennünket. A szezon kezdete óta sok minden változott és Bencze Tamás munkája is beérni látszik. A játékunk megszilárdult és sikerült kiharcolnunk a Magyar Kupa döntőben való szereplést. A Kecskemét kellemetlen ellenfél. Jól védekeznek és az utolsó pillanatig küzdenek. Fontos mérkőzés lesz mindkét csapat számára, de minket a visszavágás reménye is fűteni fog. A mérkőzésnek a védekezés lesz a kulcsa ezúttal is, amit természetesen szeretnénk megnyerni. 

A Kecskemét elleni bajnokira fiatal játékosunkkal, Farkas Attilával készültünk, aki ősz óta az első csapatunkkal edz. 17 éves, irányítóként bevethető fiatalunk mesél legújabb videointerjúnkban arról, hogyan élte meg a nagycsapatba kerülést, hogyan változott meg az élete, mióta magántanuló lett, s milyen élményeket szerzett az idegenbeli utazások során. A Kecskemét ellen újra vendégként lépünk parkettre, jó lenne most is vidáman megtenni a hazautat - szurkoljunk ezért most is 18 órától minél többen a Messzi István Sportcsarnokban, vagy a Zalasport képernyői előtt. 

 

A mérkőzés 18 órakor kezdődik és a Papp Péter, Praksch Péter, Pozsonyi László (Páli Kálmán) bírói hármas dirigálja majd. 

Fotó, videó: Bálizs Zsuzsa

2018. január 05. Zalakerámia ZTE KK / Jóna István 

Megosztás