Volt tartása a csapatunknak a címvédő ellen

Péntek este egy remek formában lévő Alba Fehérvár ellen léptünk pályára. A csapatok remek mérkőzést játszottak, amelyben a szakvezetők is egyetértett a találkozó után. Mindkét oldalon akadtak kimagasló teljesítmények. A csapatok 30 hárompontost szereztek. A fiúk végig küzdöttek, visszajöttek a mérkőzésbe, de a kritikus pillanatokban a fehérváriak mindig tudtak újítani. Az összecsapás legjobbja Ivica Radic volt, aki 28 pontjából 4 hárompontost szerzett, valamint 10 lepattanót is begyűjtött, 3 gólpassz mellett:

 - Az első félidőben nem állt össze a védekezésünk és a hibáinkat megbüntette az Alba. Volt egy jó periódusunk, de nem tudtunk átlépni a lélektani határon és így a hazaiak örülhettek a végén.

Vezetőedzőnk nem volt elégedetlen a mérkőzés végén, hiszen egy jó meccset játszottunk a címvédővel:

- Amit terveztünk, hogy a támadólepattanókat és a gyorsindításokat kontrolláljuk, szerintem jól megoldották a fiúk. Sajnos az extra dobóforma ellen nem tudtunk mit kezdeni. Az első negyedet leszámítva volt tartása a csapatnak és volt potenciál a fiúkban. Nem hagytuk magunkat és végig ott voltunk az Alba nyakán. A negyedik negyedben volt lehetőségünk közelebb kerülni, de sajnos nem sikerült utolérnünk a hazaiakat. Még egyszer mondom, egy ilyen dobóformával nem lehet mit kezdeni. Gratulálok a csapatomnak és a közönségnek is!

A mérkőzés utáni sajtótájékoztató (Alba Fehérvár facebook oldala):

A videó elérhető a képre kattintva 

Sok időnk nincs, mivel szerdán már egy jó formában lévő Jászberényt fogadunk Zalaegerszegen. 

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2018. január 27. Zalakerámia ZTE KK / Jóna István 

Megosztás