Újabb egy évre a Zalakerámia Zrt. csapatunk főszponzora!

Újabb egy évre írt alá névadó szponzori szerződést a Zalakerámia Zrt. és a ZTE KK – jelentették be ma a városházán tartott sajtótájékoztatón.

Nyilatkozatok:

Urbanics Pál, a Zalakerámia ZTE KK ügyvezetője:
- A mostani gazdasági helyzetben óriási dolog, hogy a Zalakerámia Zrt. továbbra is kitart a zalaegerszegi kosárlabda mellett és meghosszabbítja a névhasználói szerződést. A ZTE KK a pályán igyekszik meghálálni legnagyobb szponzora bizalmát és hiszünk benne, hogy idén előbbre léphetünk a bajnokságban.

Dr. Jaramani Rafik, a Zalakerámia Zrt. elnök-vezérigazgatója:
- A Zalakerámia Zrt. több támogatja a zalaegerszegi kosárlabdacsapatot. A Zrt. idén 61 éves, és remélem, hogy további 61 évig viseli a klub a Zalakerámia nevet. Biztosítjuk a csapatot a támogatásról, annyit biztosan mondhatok, hogy többet fogunk fizetni a csapatnak, mint eddig tettük.

Gyutai Csaba, Zalaegerszeg MJV polgármestere::
- Az önkormányzat nevében szeretném megköszönni a vezérigazgatónak a támogatást. Úgy látom, hogy a csapat maximálisan igyekszik ezt megszolgálni.  A Zalakerámia ZTE KK-nál nagy reményű magyar fiatalokat és egerszegi tehetségeket építenek a csapatba. Ez a koncepció a Zalakerámia Zrt. is törekvéseivel is párhuzamot von. Remélem, sikeresebbek leszünk, mint az elmúlt évben, és a közönség is kitart a csapat mellett. A főtulajdonos a névadóhoz hasonlóan gazdaságilag jobban támogatja a zalaegerszegi férfi kosárlabdacsapatot.

Völgyi Péter, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője:
- Példaértékű a támogatás és tisztelet érte, hogy bármilyen helyzetben volt a ZTE KK, mindig kiállt mellette a főszponzor. Idén próbálunk olyan csapatot építeni, amely még eredményesebb és szerethetőbb lehet, mint tavaly.


A képen: Urbanics Pál, ügyvezető; Dr. Jaramani Rafik, elnök-vezérigazgató; Gyutai Csaba, polgármester; Hadnagy Zoltán, gazdasági igazgató; Völgyi Péter, szakmai igazgató


Fotó: Borda Menyhért
Zalakerámia ZTE KK

Megosztás