Zalakerámia ZTE KK & Centro Étterem és Panzió: egy jól működő páros

A belvárosi Centro Étterem és Panzió immár 2. szezonban felel a csapat catering-jéért, a közelmúltban pedig még szorosabbra fűzte az együttműködést az ügyvezetés és a tulajdonos, Csatlós Attila. A részleteket Stárics Kornél, a Zalakerámia ZTE KK ügyvezetője osztotta meg honlapunkkal. 

- Mikor eldöntöttük, hogy 4. légióst szeretnénk igazolni, felvetődött a kérdés, hogy hol tudjuk elszállásolni. Szerencsére nem kellett sokáig keresgélni, mivel Csatlós Attila egyből igent mondott. A Centro Étteremmel 2015 óta folyamatos az együttműködés. A mérkőzések utáni állófogadásokra szervírozzák az ételeket, továbbá 2 játékosunknak is ebédet biztosítanak a hét minden napján. Többször rendeztünk már náluk csapatösszetartó programokat, amelyeken mindig jól érezte magát mindenki, köszönettel tartozunk nekik. Reméljük, hogy Manny és Jerrell jelenlétével is hozzájárulhatunk valamelyest a forgalom növekedéséhez.

 A Centro és a Zalakerámia ZTE KK együttműködése immár két szezon óta tart

Csatlós Attila a város szívében található Centro Étterem és Panzió tulajdonosa, akitől megtudtuk, hogy céluk egy olyan étterem és panzió megnyitása volt, ahol kellemes hangulatban fogadhatják vendégeiket, akár rövidebb, akár hosszabb időre kívánnak megszállni; illetve egy kellemes ebédet avagy vacsorát szeretnének elfogyasztani. 

Csatlós Attila és Jerrell Wright az étteremben

- Lassan két éves lesz az együttműködésünk a ZTE-vel, a hazai meccsek utáni állófogadásokat mi szervírozzuk, illetve az elmúlt szezon végén a csapatot és szponzorait vendégül láttuk egy kemencés hamburgerpartira, majd a vezetők az utolsó meccset követően, a légiósok hazamenetele előtt nálunk tartották az évzáró összejövetelt is – mindkettő remekül sikerült. A napi étkeztetést női játékosok mellett két férfi kosaras számára is biztosítjuk; korábban Czinger Zoltán étkezett nálunk Emanuel Ubilla mellett, majd Jerrell Wright érkezésével immár két amerikai játékos fogyasztja itt az ebédet. Jerrell Wright február eleji érkezése előtt Stárics Kornél ügyvezetővel megállapodtunk abban, hogy panziónkban száll meg a szezon végéig szerződtetett kosaras. Apartmanunkban szállásoltuk el, így igazán komfortos körülmények között töltheti mindennapjait, hiszen tágas nappali, háló, konyha és fürdő is rendelkezésére áll. 

Jerrell Wright valóban jól érzi magát a Centroban, s különösen azt értékeli, hogy a központi fekvésnek köszönhetően bárhova nagyon gyorsan odaér. 

 Wright remekül érzi magát a Centroban

- Nagyon köszönöm a klubnak, hogy ilyen remek helyen szállásoltak el, az ételekkel és az apartmanommal is nagyon meg vagyok elégedve. Ha esetleg jövőre is maradhatnék a klubban, a barátnőmet is szeretném majd elhozni, már sokat meséltem neki a városról és Magyarországról, szívesen költözne ide velem. Tavaly tavasszal járt nálam és igazán tetszett neki az ország. Szeretek sétálgatni a városban, így nagyon jó, hogy a Centro a központban található, mert hamar odaérhetek bárhova. A parkoló is szuper, mert az esti edzések után nem kell helyet keresnem az autónak; különösen jó volt, amikor múlt héten a regenerációs jeges fürdő után is hamar haza lehetett érni. Igazán komfortos körülmények között készülhetek, csak a kosárlabdára kell koncentrálnom. Esténként filmezek, vagy NBA-játékkal szoktam játszani; Philadelphiából származom, így a valóságban is nekik szurkolok – zárta a beszélgetést a Zalakerámia ZTE KK új centere. 

 Az amerikai játékos a szállással is meg van elégedve

Fotók és cikk: Bálizs Zsuzsa

2017. március 3. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás