Zalakerámia ZTE KK az iskolákban!

Közel 100 gyermek várta csapatunkat hétfőn délelőtt a zalaegerszegi Eötvös József Általános iskola tornatermében, akiknek bemutató edzést tartottak a fiúk. A csapatot hat felnőtt játékos képviselte , akik nagy örömmel vetetté bele magukat a közös sportolásba. Dobógyakorlatok, lefutások, a végén pedig közös dobóverseny színesítette a rövid, de annál tartalmasabb találkozást., ahol a győztes kilétét két csapat között végül szétdobással kellett eldönteni. A klub felajánlásából értékes ajándékcsomagot vehettek át a győztes tanulók. A foglalkozás végén nem maradhatott el az autógramm osztás sem. A gyerekek nagyon élvezték a találkozást a kedvenceikkel és végigszurkolták az edzést.
 
 

Stárics Kornél ügyvezető elmondta: - A cél az volt, hogy minél több gyerekkel megszerettessük a kosárlabdát. Szeretnénk több iskolába is eljutni az idei szezon során. A következő előreláthatólag december 7-én a Landorhegyiben lesz.
 

 

Az ügyvezetőnek külön öröm volt , hogy visszatérhetett abba az iskolába, ahol egykor nevelkedett. Mint mondta, élénken él benne az a kép, amikor korában ő is részese lehetett annak, amikor a Bodrogi Csaba, Bencze Tamás, Branislav Dzunic, Polster Péter fémjelezte csapat ellátogatott az iskolába.

 

 

2015. november 24. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás