ZTE –Körmend 4.0

A 2015/2016-os szezonban immár negyedszer találkozik a Zalakerámia ZTE KK és az EGIS Körmend. Az eddigi mérleg nekünk kedvez, mivel egyszer hazai pályán és kétszer idegenben sikerült nyernünk. Legutóbb a középszakaszban, óriási csatában nyertünk a vasi kisvárosban. Ez a mai rangadó lesz talán a legfontosabb és a legnehezebb is az eddigi meccsek közül. A tét a pályaelőny kiharcolása a rájátszásra. A vendégek szabadnaposak voltak az előző körben, míg mi Pakson játszottunk tartalékosan és vesztettünk. Akkor Pantelic és Mohácsi sem játszott. Centerünknek a combja fáj, míg a Máténak a kezével vannak gondjai. Hogy a mai rangadón játszanak –e, az egyenlőre kérdéses:

-Nem tudom, hogy az orvos engedi –e őket este játszani, remélem igen. Természetesen jobban vannak, de nem teljesen. Az orvos és a játékosok döntése lesz, hogy rendelkezésemre állnak a mai rangadón-tudtuk meg Bencze Tamástól. 

A vezetőedző elmondta továbbá, nehéz volt készülni a kulcsjátékosok nélkül, de a többiek elszántak és harcra készek. Hazai közönség előtt pedig nyerni szeretnénk!

A mérkőzésre telt ház várható, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre. Ma délután 15 óráig még a Kvártélyház jegyirodában, 17 órától pedig a Sportcsarnok jegypénztárában lehet belépőhöz jutni. A vendégeknek külön parkolót biztosítunk, a Jégcsarnok felöli oldalon és természetesen külön büfé is üzemel majd a vendégszurkolóknak. 

Arra kérjük a szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák csapatunkat ezen a rettentően fontos mérkőzésen! A találkozó 19 órakor kezdődik és a Papp P., Kapitány G., Tőzsér D. (Benczur L.)bírói hármas dirigálja majd. 

Hajrá ZTE!

2016. április 19. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás