ZTE-Körmend meccs információk: intézkedések és szurkolói ankét

Ma este kezdődik a Körmend- ZTE negyeddöntő párharc, de nekünk már a szombati, második mérkőzésre is készülnünk kell. Az utolsó zalaegerszegi mérkőzésen történt szurkolói rendbontások elkerülése és megelőzése végett a következő biztonsági intézkedésekről a következő tájékoztatással élt Stárics Kornél ügyvezető:

- A vendég szektor a szokásos helyén lesz, Észak –Keleti sarok. Külön bejárattal, mosdóval, parkolóval (Jégcsarnok előtt), büfével.

- Az Északi, középső szektor fele lezárásra kerül!  A keleti eredményjelző alatti galériafolyosó szintén le lesz zárva!

- A mérkőzésre, a csarnokba dobozos, üveges italt bevinni tilos! A beléptetéskor motozásra kell számítani. A mérkőzésről, lelátókról kamerafelvétel készül.

- A pályára, illetve a másik szurkolótábor felé bármilyen tárgyat behajító személyek ellen az utolsó ZTE-Körmend találkozóhoz hasonló szankciókkal fogunk fellépni.

 Mindezek a szabályok azért vannak, hogy a jövőben ne történjen komolyabb rendbontás. Amennyiben a rendbontások folytatódni fognak, úgy további szankciókat fog foganatosítani a Rendőrség. Ezért mindenkitől kérjük, hogy sportszerűen buzdítsák csapatunkat. A Klub nem szeretne további kitiltásokkal szankcionálni, illetve nem szeretnénk, hogy a Klub esetlegesen egy nagyobb büntetést kapjon valamelyik arra illetékes hatóságtól!

Stárics Kornél ügyvezető elmondta továbbá, hogy  május 5-én, 19 órára a Városi Sportcsarnok büféjébe Szurkolói ankétra várja a ZTE szimpatizánsokat, melynek témája a Körmend elleni meccs szabályainak és szankcióinak ismertetése. 

Reméljük, hogy minél többen eltudnak jönni a találkozóra és nyugodt légkörben tudjuk megbeszélni a következő időszak fontos kérdéseit. 

2016. május 4. Zalakerámia ZTE KKK

Megosztás