Ezen a héten két szurkoló is kérdéssel lepte meg vezetőedzőnket, használva a weboldalunk új funkcóját. 

A februári sűrű programban a kupára fogják helyezni inkább a hangsúlyt vagy a Szolnok és Szeged elleni bajnokira? Esetleg elég edzettnek érzi a csapatot ahhoz, hogy ha úgy alakul, 3 meccset követően is helytálljon szerdán és szombaton a bajnokságban? Előre is köszönöm a választ! Csak a ZTE!

Bencze Tamás: -A kérdés teljesen jogos, nagyon erős lesz a február, sok mérkőzéssel. Nyilván nem lehet kijelenteni, hogy a kupa nem fontos, de a bajnokság az egész évet mutatja, nagyobb értékmérő. Hogy a kupában meddig jutunk, csak a fiúkon múlik, nem mondhatom - és nem is fogom - nekik, hogy ne nyerjünk ha képesek leszünk rá. Az, hogy bírjuk e majd a három napos terhelést nem általános edzettségi kérdés, hiszen erre ilyen rövid idő alatt nem lehet rákészülni.

Mint gondol a Pécs milyen játékot fog mutatni csütörtök?

Bencze Tamás: -A Pécs jól védekező, masszív csapat alacsony szerkezettel. Biztosan sokat váltanak majd a 2-2-kben amit ki kell használnunk. Az ebből adódó helyzetekből, hiszen biztosan csapdázni fogják a centereinket, jó döntéseket kell hoznunk és meg kell találnunk az üres külső embereinket. Védekezésben elsősorban a 4 külföldire kell figyelnünk, hiszen mindegyikük jól dob kintről és veszélyes betörésből is. Kemény meccs lesz, de győznünk kell!

Csak a ZTE!!

Krapoiccal kapcsolatban is érkezett kérdés, de egyenlőre nincs a klubnál Krapic kérdés, így  Bencze Tamásnak sem volt mit válaszolnia. 

2016. február 4. Zalakerámia ZTE KK