A BioTechUSA kék-fehér csapatunk legújabb szakmai partnere!

Nagy öröm számunkra, hogy a mai nappal szakmai partnereink között köszönthetjük Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő étrend-kiegészítő gyártóját.

Egy sportcélokhoz és egyéni igényekhez igazított étrend minden sportoló életében központi szerepet tölt be, hiszen a bevitt tápanyagok minősége és mennyisége nagyban befolyásolja a teljesítményt. Ez egyben azt is jelenti, hogy egy sportolói étrend összeállítása komoly szaktudást és felkészültséget igényel. 

A BioTechUSA-val kötött együttműködési megállapodásunk révén a vállalat kiváló minőségű, szabályozott környezetben és gondosan válogatott alapanyagokból készülő termékekkel, valamint rendszeres, sporttáplálkozással kapcsolatos szakértői konzultációkkal segíti majd játékosainkat a 2022/2023-es szezonban.

„A BioTechUSA több mint 20 éve van jelen az étrend-kiegészítők piacán, ez idő alatt pedig nemcsak termékeinket, hanem táplálkozással kapcsolatos szaktudásunkat is folyamatosan fejlesztettük és fejlesztjük, így egyaránt megbízható társ vagyunk a hétköznapokban mind a hobbi-, mind az élsportolók számára céljaik elérésében” - mondta Tóth Szabolcs Attila, a BioTechUSA marketingvezetője. „Hiszünk benne, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon, mintegy 1500 munkatársunk pedig folyamatosan azon fáradozik, hogy világszerte minél több ember élhessen egészségesebb, aktívabb és minőségibb életet. Nagy öröm számunkra, ha ebben a küldetésben olyan elhivatott, lendületes és profi csapattal dolgozhatunk együtt, mint a Zalakerámia ZTE KK csapata, akiknek ezúton is szívből kívánunk győztes meccseket és eredményes bajnoki szezont.

2022. november 17. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás