A Bogáncs Állatmenhelyen jártunk

A szerda délelőtti edzést követően csapatunk kilátogatott a megyeszékhelyi Bogáncs Állatmenhelyre.

A Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület 1999 óta működik. Fő tevékenységi köre az állat- és környezetvédelem. Az egyesület által működtetett állatmenhely több száz árva, kidobott, rossz körülmények közül kimentett kutyának nyújt otthont és biztonságot, amíg újra szerető gazdára nem lelnek.

Klubunk számára fontos a társadalmi szerepvállalás, de játékosaink és vezetőink is nagy állatbarátok. Az állatmenhelynek mindig jól jön a felajánlás, a segítség, vagy kutya-macska eledel, illetve bárminemű támogatás.

Játékosaink Sebastjan Krasovec vezetőedzővel, Baki Gergely másodedzővel, Bencze Tamás szakmai igazgatóval,Juhász Zoltán kommunikációs vezetővel együtt látogatták meg a Bogáncs Állatmenhelyet és ajándékként kutyaeledelt vittek, hozzájárulva a menhely életéhez, működéséhez.

A négylábú kedvencek örültek a látogatóknak, Mitchell Smith például egy gyönyörű Husky kutyát is megsétáltatott. Az állatmenhely vezetője, Abai Erika megköszönte a látogatást és a felajánlást. A játékosok közül többen jelezték: ha idejük engedi, rendszeresen meglátogatják a négylábú kedvenceket, akár rövidebb sétákra is elvinnék a kutyusokat.

Klubunk ezzel a látogatással is szeretné felhívni a figyelmet, hogy aki úgy gondolja, bármikor adományozhat állateledelt a menhely részére, valamint meg is sétáltathatja a lakókat, ezzel is megkönnyítve a dolgozók munkáját és jobbá téve a menhely lakóinak az életét.

2023. február 22. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás