A Brnóban is a győzelemért hajtunk

Szombaton este Csehországban zárjuk az Alpok-Adria Kupa csoportkörét. A továbbjutást már korábban bebiztosítottuk a horvát Skrljevo legyőzésével. A „C” csoportban a második helyünk már biztos, de még a csoportelsőség megszerzésére is van esélyünk.  Az EGOÉ BASKET BRNO csapata ellen hazai pályán sikerült nyernünk, de ez a csehországi mérkőzés azért más lesz. Bencze Tamás a csapat összeállításáról elárulta, hogy két hátvédünk (Ware és Thompson), valamint Agafonov biztosan pihenni fog és nem játszanak a mérkőzésen. A kezdőből Gliebov és Szabó fogja képviselni a rutint, míg a nagyobb szerep a fiataloknak jut. A hazaiak már nem juthatnak tovább, így tét nélkül játszhatnak, míg a fiataljainknak jó gyakorlás és rutinszerzés lehet a mérkőzés a közelgő bajnokikra. 

Természetesen a kulcsjátékosok pihentetésével sem mondtunk le a győzelemről, így a pályára lépők is mindent meg fognak tenni a sikerért. 

A mérkőzés december 1-én 19 órakor kezdődik. Az Alpok-Adria Kupa szabályzata szerint minden hazai csapatnak kötelessége a mérkőzés élőben való közvetítése. 

A linket a kupasorozat facebook oldalán, vagy a hivatalos weboldalán a http://www.alpeadriacup.com/ találják majd!

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2018. november 30. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás