A címvédővel kezdünk a Krasznai Kupán-nézők előtt

Szerdán este 19 órától a címvédő Falco KC-t fogadjuk Zalaegerszegen. Ez a mérkőzés lesz az eredetileg szeptember 25-26-ra tervezett soproni Krasznai Ferenc Emléktorna nyitómeccse. 

A hagyományos felkészülési tornával emlékeznek meg Sopron város legendás testnevelőjéről. Eredetileg a négycsapatos férfitornán három hazai és egy külföldi együttes szerepelt volna, de a járványügyi helyzet ezt felülírta. A Göcsej Kupához hasonlóan, így maradt a három csapat (Sopron, Falco, ZTE)

Pénteken 18 órától a házigazda Sopronnal játszunk a Novomatic Arénában, majd másnap a Sopron és a Falco mérkőzik egymással. 

A szerdai, hazai találkozóra elindult az online jegyértékesítés. 

A www.ztekosar.hu/jegyinfók menüponton belül található. Az eseményre kattintva lehet elindítani a jegyvásárlást. 

A találkozóra 1000 forintos egységáron vásárolhatók belépők. A megvásárolt belépők a megadott email címre azonnal elküldésre kerülnek, amit kinyomtatva, okostelefonon bemutatva, a letöltött Wallet alkalmazáson keresztül is érvényesíthető a beléptetéskor. 

A mérkőzésre a 2020/21-re megváltott bérletek érvényesek!

Szerdán 18 órakor egy hazai pénztár lesz nyitva, ahol bankkártyával lehet csak jegyet váltani. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint használják az online jegyvásárlást!

A vendégszurkolók csak online módon vásárolhatnak belépőjegyet a találkozóra. A mérkőzés napján nem lesz nyitva vendégpénztár. 

 A járványügyi előírások ezen az összecsapáson is érvényben lesznek:
-    a beléptetéskor megmérjük a szurkolók testhőmérsékletét (37,5 fok felett nem lehet belépni a csarnokba)
-    a csarnokban a maszk viselése kötelező
-    a beléptetőpontoknál kihelyezett kézfertőtlenítő automaták használatát javasoljuk

2020. szeptember 21. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás