A DEAC-Tungsram legyőzésére készülünk

A DEAC-Tungsram csapata látogat hozzánk szombaton a bajnokság 21. fordulójában.

Jorgosz Vovorasz együttese hullámzóan teljesít a szezonban. Az előző hétvégén a Kaposvár elleni hazai sikerrel szakították meg a három mérkőzéses nyeretlenségi sorozatukat, amelynek köszönhetően az 5. helyet foglalják el a tabellán.
Három idei hazai mérkőzésünket sikerült megnyernünk és holnap is szeretnénk folytatni ezt a jó sorozatot, amely Emir Mutapcic vezetőedzőnk szerint sem lesz egyszerű feladat:

“A DEAC egy nagyon egységes, erős csapat, akik minőségi magyar és külföldi játékosokkal rendelkeznek. Festéken belül és távolról is nagyon veszélyesek, sok gyorsindításuk van. Két dologra kell különösen figyelnünk, meg kell akadályoznunk a gyorsindításaikat, emellett lassítanunk kell a játékukat, valamint a palánk és pozíciós játékuk védésére is komoly figyelmet kell fordítanunk. Ha ezekre figyelni tudunk 40 percen keresztül, akkor lehet esélyünk a győzelemre.”

A mérkőzés előtt Derrick Wilsonnal is beszélgettünk:

 

 

A DEAC-Tungsram elleni mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik a Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnokban. A találkozóra online elővételben is van lehetőség a jegyvásárlásra, aki nem él ezzel a lehetőséggel, ő a csarnok jegypénztárában tudja megváltani a belépőjét 16:30-tól.

2022. február 4. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás