A Dózsa-napokra kaptunk meghívást

Szerdán délelőtt csapatunk két játékosa, Jeremiah Daniel Paige és Tristan Ikpe a Belvárosi Dózsa György Kéttanyelvű Általános Iskolában jártak. 

Az iskolában hagyományos Dózsa-napok keretein belül vehettek részt a fiúk egy interaktív programon. Az iskola tanulói az angol nyelv gyakorlása és népszerűsítése mellett tehették fel kérdéseiket az idegen nyelvismeretüket is fejlesztve. A diákok nagyon izgatottan várták a tengerentúlról érkezett kosárlabdázókat, akiknek szintén nagy élmény volt találkozni a nebuló szurkolókkal. 

A kötetlen beszélgetés és kérdések közepette azt is megtudtuk játékosainkról, hogy a Falco elleni győzelem áll a legközelebb a szívükhöz és mindkettőjüknél a nagyszülői ágon voltak kosaras múltú felmenők. A gyerekek arra is kíváncsiak voltak, vajon milyen hivatást választanának a légiósok. JD minden bizonnyal a jogi pályát választva ügyvéd lenne, Tristan pedig a sportnál maradva focista lenne. 

A közös Ha felveszed…, Hajrá ZTE és Zeg, Zeg, Zeg - Zalaegerszeg törzsszurkolói indulók skandálása sem maradhatott el, ami mindenkinek nagy élmény volt. Mindezek után már csak az autogrammok és a fényképek készítése volt hátra JD-vel és Tristannal, amit valószínűleg a legjobban vártak a kis-kosárdrukkerek.

Csapatunk nevében szeretnénk megköszönni a meghívást és az élmény a Dózsa Iskola tantestületének és vezetőségének!

2024. március 28. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás