A Falco KC ellen zárjuk a januárt

A 20. fordulóban a regnáló bajnok Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely ellen lépünk pályára. A ma 18 órakor kezdődő összecsapás, akár rangadónak is számíthatna, de sajnos az első játszik a jelenlegi liga utolsójával. 

A Falco az elmúlt fordulókban több vereséget is begyűjtött, de ennek ellenére az egyik legjobb magyar csapatnak számít. Kedden a BL-ben, több hiányzóval a keretében remek mérkőzést játszottak a Tenerife együttesével. Amiből nekünk példát kell vennünk az a csapategység, mert enélkül nehéz lesz partiban lenni a vasiakkal. 

Emir Mutapcic szeretne jó mérkőzést játszani a Falco-val:

"A legjobb magyar csapat otthonában lépünk pályára. A Falco csapata évek óta kiemelkedően játszik, idén pedig a Bajnokok Ligájában is továbbjutottak csoportjukból.  Rendkívül nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen ellenfelünk nagyon fizikális és magas szerkezetű csapat. Ha sikeresek szeretnénk lenni, akkor már a találkozó kezdetétől fel kell vennünk velük ilyen téren a versenyt és küzdenünk kell ellenük. Megpróbáljuk saját játékunkat játszani, és szeretnénk kontrollálni a mérkőzés ritmusát, ami nem lesz egyszerű, de bízom a csapatban és remélem, hogy jó meccset fogunk játszani Szombathelyen."

A Paks ellen jól játszó Takács Martint kérdeztük a mérkőzés esélyeiről:

 

A találkozó ma 18 órakor kezdődik az Aréna Savaria csarnokban. A vendégszektorhoz tartozó pénztár 17 órakor nyit. Jegyet csak a helyszínen tudnak váltani szurkolóink. 

2022. január 29. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás