A Hydrocomp Kft.csapatunk régi-új támogatója

Csapatunk újabb támogatóval, de korántsem ismeretlen szponzorral  erősödött. Minderről a szerdai Zalakerámia ZTE KK – DEAC bajnoki találkozó előtt rendezett sajtótájékoztatón számolt be klubunk. 

A Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban tartott eseményenklubunk ügyvezetője, Török Róbert és Dormán László, a megyeszékhelyi Hydrocomp Kft. ügyvezetője szentesítette kézfogásával is a megállapodást. A szerződéskötés ugyanis néhány napja már megtörtént, így csapatunk mezén látható volt a cég neve és logója a Nyíregyháza elleni találkozón is. A Hydrocomp név nem csak a mélyépítésben, hanem a sportban sem hangzik ismeretlenül, hiszen most már két évtizedes múltra nyúlik vissza az az együttműködés, melyet a jeles cég és a hatszoros bajnok Zalaegerszegi Csuti SK sakkcsapata ápol egymással. Viszont, a sport soha nem állt távolt a Hydrocomptól, mindezt Dormán László is elmondta a tájékoztatón, aki  régi szimpatizánsa,  szurkolója együttesünknek,  sőt korábban volt csapatunk elnökségének tagja is. A

Hydrocomp  Kft. korábban is volt már szponzora csapatunknak, amely így tulajdonképpen visszatér a ZTE KK  családjához.  
-Cégünk régi támogatója a helyi kultúrának, egészségügynek és a sportnak is – említette a sajtótájékoztatón Dormán László. - Mindkét fél közös érdeke találkozott, mi pedig szeretnénk segíti a csapat munkáját támogatásunkkal. Úgy látjuk, hogy kezd most egy olyan csapategység kialakulni a klubnál, amire már régóta vártunk. Ami a személyes kapcsolatomat illeti a kosárlabdával, ott voltam  mind a négy bajnoki címnél, de  már jóval korábban is szimpatizálok a sportággal. Öt unokám van, közülük négyes kosaraznak. Boldog vagyok, hogy újra egymásra találtunk evvel a támogatói szerződéssel. 

Ügyvezetőnk, Török Róbert  arról  számolt be, hogy a mostani megállapodás egyelőre erre a szezonra szól, azonban eleve, egy  hosszabb távú együttműködésben állapodtak meg, így a most megkötött szerződés folytatására mindkét fél részéről hajlandóság van.   

2022. november 23. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás