A képlet egyszerű: nyerni kell a Szeged ellen!

Szombaton újabb hazai mérkőzés vár csapatunkra. Ellenfelünk a Naturtex SZTE Szedeák csapata lesz, akik mindössze egy győzelmet szereztek az eddigi mérkőzéseken.  A csapat elszántan készült a héten az újabb összecsapásra, ami a látszat ellenére nem lesz könnyű. 

-A képlet egyszerű, szombaton nyernünk kell! Ezt nem csak azért mondom, mert egy olyan ellenfél érkezik hozzánk a Szeged személyében, aki papíron gyengébb nálunk, hanem a saját magunk önértékelése miatt is. „ Kötelező” győzelem, de nem becsüljük le ellenfelünket, hiszen az első fordulót kivéve (PVSK) szoros meccseket játszott ellenfeleivel- vezette fel a mérkőzést Bencze Tamás vezetőedző.  

- A Pécs elleni meccs megmutatta, hogy van erő a csapatban és képesek vagyunk koncentráltan, nagy akarással jó meccset játszani. A statisztika is mutatja, hogy tízzel több támadásunk volt ellenfelünknél, ami a védekezésük és a lepattanózásunk fejlődését is mutatja. Sajnos a közeli dobásaink hatékonysága nem volt jó és a hajrában elkövetett egyéni védekezési hibáink miatt nem sikerült nyernünk.  A fiúk nagyon elszántak és mindenképpen nyerni szeretnének a Szeged ellen.

Bencze Tamás elmondta, hogy erre a találkozóra még nem érkezik új játékos.  Ebben az időszakban szűkös a játékos piac és nehéz megfelelő játékost találni, aki hosszú távú megoldást jelenthet a csapatunknak. 

A találkozó felvezetésére csapatkapitányunkat, Szabó Zsoltot kértük:

A mérkőzés 18 órakor kezdődik és a Praksch Péter, Csabai-Kaskötő Brigitta, Goda László (Várhalmi Zsolt) bírói hármas dirigálja majd. 

Videó/fotó: Bálizs Zsuzsa

2019. november 15. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás