A meglepetés bennünk van, de meg kell dolgozni érte

Szegény embert még az ág is húzza! 

Erre a mondásra húzhatnánk fel az elmúlt időszakunkat. A Falco elleni meccset leszámítva idegenben jobban megy csapatunknak, mint hazai parketten. A hektikus játékunk a Szolnok ellen csúcsosodott ki, ahol jó kezdés után a folytatás már kevésbé volt jó. A fiúk szembesítve lettek a videózás során, a mérkőzésen elkövetett hibáikkal és a héten ezek kijavítására és a játékunk hatékonyabbá tételére törekedtünk. 

Ubilla és Johnson vasárnapi autóbalesete az egész csapatot megrázta. Johnsonnak nem kellett kórházban maradnia, míg Ubilla csak szerdán hagyhatta el az egészségügyi intézményt. Bencze Tamástól azt az információt kaptuk, hogy irányítónk biztosan nem játszhat, de Reggie játéka is erősen kérdéses. 

Ezen információk tudatában nagyon nehéz mérkőzésre számíthatunk pénteken este Pakson. Két kreatív hátvédünk hiányát nehéz megoldani, de nem lehetetlen. A többieknek kell a maximumnál is többet beletenni, hogy versenyben lehessünk Dzunic mester csapatával. 

A csapatból Doktor Petire is nagy feladat vár az Atomvárosban és reméljük, fel tud nőni majd a feladathoz:

 

A találkozót 18.45-kor az M4 élőben közvetíti és a Cziffra Csaba Zsolt, Nagy Viktor, Söjtöry Tamás Ferenc (Fekete László) bírói hármas vezeti. 

Fotó/videó: Bálizs Zsuzsa

2019. október 31. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás