A Nyíregyháza ellen is győzelemre törekszünk

Az alsóházi-középszakasz harmadik fordulójában hazai pályán fogadjuk a Nyíregyháza együttesét. Ellenfelünk eddig két hazai mérkőzést játszott, melyek közül a Pécset legyőzte, de a Pakstól kikaptak. Először mozdulnak ki az alsóházi középszakaszban és ez az összecsapás nem csak számukra, de nekünk is nagyon fontos lesz. Pécsett bebizonyítottuk, hogy idegenben is képes jó játékra az együttesünk, hiszen magabiztos és jó játékkal hoztuk a találkozót. Hogy még közelebb kerüljünk a célunkhoz, szombaton este a Nyíregyházát is le kell győznünk.

 „A playout rendszerben nincsenek könnyű mérkőzések. A Nyíregyháza az előző fordulóban hazai pályán veszített a Paks ellen, így nagy nyomás alatt látogatnak hozzánk és mindent meg fognak tenni a győzelemért. Mentálisan készen kell állnunk erre a kemény összecsapásra. Az elmúlt két napban a regeneráción volt a hangsúly, valamint megpróbáltunk a lehető legjobban felkészülni az ellenfelünkből. Taktikailag kontrollálni szeretnénk a mérkőzést, ami nem lesz egyszerű, mert a Nyíregyháza játékosai egyénileg nagyon képzettek, egyénileg is el tudnak dönteni egy mérkőzést, így nagy figyelmet kell fordítanunk a védésükre. Mindenképpen jó mérkőzést szeretnénk játszani és hazai pályán győzni.” – nyilatkozta a találkozó előtt Emir Mutapcic. 

Derrick Wilson játéka kulcsfontosságú lesz szombaton, a pontjaira és passzaira is szükségünk lesz:

 

 

A találkozó 18 órakor kezdődik. Ha tehetik, vásárolják meg elővételben a belépőjüket, így elkerülhetik a várakozást a beléptetésnél. 

2022. április 15. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás