A Paks ellen sokkal több kell, mint eddig

Szombat este az Atomerőmű SE vendégeként folytatja csapatunk a bajnokságot. Az atomvárosiak nem kezdték jól a szezont, hiszen három szoros vereséggel indítottak. Az elmúlt két fordulóban viszont két nagyobb arányú győzelemmel növelték megtépázott önbizalmukat. Sajnos ez rólunk nem mondható el, mivel sorozatban három vereséget szenvedtünk, legutóbb hazai pályán a Szeged ellen. A hazai fiaskó után, a héten sokat dolgoztak a fiúk, hogy kijavítsák a hibákat és a hazai pályán domináns Paks ellen a lehető legjobban felkészüljenek. A találkozó előtt Teo Cizmic mondta el gondolatait:

Ahogy már sokszor mondtam, nehéz mérkőzések várnak ránk, ami alól az ASE elleni találkozó sem lesz kivétel. A Paks egy nagyon jól támadó csapat, a Szegedhez hasonlóan gyors kosárlabdát játszanak, akik ellen az utóbbi találkozónk nem sikerült túl jól, így sok mindenben kellett javulnunk a héten, hogy sikeresebbek lehessünk szombaton. Annak örülök, hogy a nehézségeink ellenére nagyon jól dolgozott a héten a csapat és egyben van a társaság. Biztos vagyok benne, hogy fejlődni fogunk az utolsó összecsapáshoz képest és bízom abban, hogy ez elég lesz a győzelemhez. Ha végig koncentráltan tudunk játszani ésa labdaeladásainkból minél kevesebb pontot kapunk, akkor lehet esélyünk a győzelemre.

A találkozót szombaton 19.30-kor rendezik a Szekszárdi Sportcentrumban.

A mérkőzésre 19:00-tól lehet a szurkolóknak bemenni a csarnokba.Szurkolóink autóval és kisbusszal a Keselyűsi úton tudnak parkolni és külön vendégbejáraton, oldalt, a szektorukhoz legközelebb tudnak belépni a sportcsarnokba. A vendégszurkolók az „A” szektorban tudnak helyet foglalni.

Hajrá ZTE!

2021. október 15. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás