A serdülők célja továbbra is az Országos Döntő

Magabiztos győzelmekkel kezdte U14 es csapatunk az Országos Főtábla szakaszt.

Pécsett került megrendezésre a Nemzeti Fiú Serdülő bajnokság Főtáblájának 1. fordulója. U14 es csapatunk folyamatosan javuló játékkal rukkolt elő és nagyarányú győzelmekkel örvendeztette meg a szép számú szülői szurkoló csapatot.  Az edzők nem emeltek ki senkit, mert a fiúk CSAPATKÉNT érték el ezeket a nagyszerű eredményeket. 

Eredmények:
Zalakerámia ZTE KK - Oroszlány 90:53
Zalakerámia ZTE KK - Vasas /B. 127:47
Zalakerámia ZTE KK - Rátgéber Akadémia 104:35

A Nemzeti Fiú Serdülő bajnokság Főtáblájának 2. fordulóját Sopronban rendezték. U14 es csapatunk folyamatosan javuló játékkal rukkolt elő. Az első mérkőzésen a Sopron ellen sajnos a korai kelés rányomta a bélyegét az első félidőre. Nehezen indult be a gépezet.  A 3. Negyedben kiharcolt 17 pontos előny elégnek bizonyult a végére és az edzők mindenki számára tudtak játék lehetőséget adni.  A második mérkőzésen a Falco csapata következett ahol folyamatosan őrölte fel ellenfelét a csapat és szintén mindenki pályára tudott kerülni.  Az utolsó mérkőzésen a Ricsilla csapata ellen egy kosárlabdában elég szokatlan eredmény született. Még edzőmeccsnek is gyenge volt a találkozó. 
Halász Gergely, Ambrus Péter vezette gárda azonban nem elégszik meg ennyivel, hanem gőzerővel készül tovább, hogy elérjék hőn áhított céljukat az Országos Döntőt. 

Eredmények:
Zalakerámia ZTE KK – Sopron KC 56:55
Zalakerámia ZTE KK – Falco KC.   78:64
Zalakerámia ZTE KK - Ricsilla 201 - 6 

Szép volt iúk!

2020. február 5. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás