A Sopron ellen zárjuk az alapszakaszt

Az alapszakasz utolsó bajnokija következik, ahol ma 18 órától a Sopron KC együttesét fogadjuk. Ellenfelünk remek szériájának köszönhetően a felsőházba verekedte magát, igaz az elmúlt három mérkőzésen nem tudtak nyerni. 

Csapatunk az előző forduló meglepetését hozta, hiszen idegenben sikerült legyőzni az alapszakaszban a második helyen záró Szolnok együttesét. A sikernek köszönhetően már nem a playout-ot érő helyen fordulunk a Sopron elleni összecsapásra, ami kellő lelkesedést és önbizalmat adhat a játékosoknak. Emir Mutapcic vezetőedző ebben a szellemben készítette fel a csapatot a találkozóra:

 „A bajnokság harmadik legjobb gárdáját fogadjuk hazai pályán. A Sopron KC játékosai egyénileg és csapatként is nagyon magas szintet képviselnek. Nagyon jó az egyensúly a külföldi és a magyar játékosaik között. Figyelnünk kell ellenfelünk erősségeire, nagyon fontos lesz az egy-egy elleni védekezésünk. Emellett különösen figyelnünk kell a lepattanók megszerzésére és a tranzíciós védekezésünkre. 40 percen keresztül magas koncentrációra lesz szükségünk, ha meg szeretnénk nyerni a mérkőzést.”

A találkozó előtt Deondre Parks nyilatkozott kameránknak:

2022. március 26. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás