A tervek szerint halad a munka, augusztus 30-án szurkolói ankét

Ahogy beszámoltunk róla,  hétfőn megérkezett csapatunkhoz az újabb három légiósunk, akik bekapcsolódtak a munkába. Szerdán sajtótájékoztatót tartott klubunk, amin csapatunk vezetőedzője, Sebastjan Krasovec és a szakmai igazgatónk, Bencze Tamás számolt be az eddig elvégzett munkáról és az elkövetkező időszak legfontosabb teendőiről a sajtó megjelent képviselőinek.  

Az újonnan érkezők közül a két amerikai fiú, Liam O'Reilly és Mitchell Smith, továbbá a szerb Petar Rakicevic is már átestek az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton.

-Hétfőn már itt voltak az újabb játékosok, és mindenki nagy lendülettel vetette magát a munkába – mondta szlovén vezetőedzőnk, Sebastian Krasovec a sajtótájékoztatón. - Egy játékost még várunk, ám sokat változtat a felkészülésünkön, hogy most már tizenkét játékosunk van itt, ez egészen más, mint hat-nyolc kosarassal edzeni. A most kezdődő szakaszt, amikor más jellegű a munka, a játékosok is jobban várják.

A szakvezető elmondta, nem változott a felkészülési mérkőzéseik menetrendje, abban a ritmusban tervezik továbbra is a munkát. Augusztus 27-én a Körmend látogat Zalaegerszegre, majd csapatunk szeptember 3-án viszonozza a látogatást Körmenden. Szeptember 10-én, Szombathelyen, a bajnok Falco KC-vel találkozunk, s mint korábban már jeleztük, ezek a találkozók zárt kapuk mellett zajlanak majd. Szeptember 17-én az osztrák bajnok BC GGMT Vienna fogadja csapatunkat, szeptember 23-24-én pedig következik az 53. Göcsej Kupa Nemzetközi Kosárlabda-torna, amelyen együttesünk mellett a KC Sopron, a Szolnoki Olaj és a cseh Brno vesz részt.

-Az eddig elvégzett munkáról pozitívok a benyomásaim, a tervek szerint halad a felkészülés, és ez a legfontosabb - mondta Bencze Tamás szakmai igazgatónk, aki azt is hozzátette: ezzel a keret kialakításának azon fázisa is megtörtént, hogy a külföldi kosarasok megérkeztek. Korábbi ígéretünkhöz híven most, hogy teljessé válik a keret létszáma, megtartjuk szurkolói ankétunkat, aminek az időpontja augusztus 30. 17 óra. A helyszín a Zalakerámia Sportcsarnok büféje, ahova nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat.

2022. augusztus 17. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás