A Zala-Higiénia Kft-t immár 5. éve támogatóink között

A higiéniai termékek nagykereskedelmével foglalkozó Zala-Higiénia Kft-t, immár öt éve klubunk támogatói között tudhatjuk. A vállalkozás immáron az egész ország területén végzi szolgáltatását, de kiemelt figyelmet fordít a helyi kulturális és sportélet hozzájárulására.

Az újabb egy éves megállapodás aláírására a cég érdekeltségébe tartozó Spájz Eco-Gourmet delikátesz üzletben került sor. 

A cég tulajdonosa, Becze Barnabás elmondta, hogy továbbra is kiemelt fontosságúnak tartja nevelőegyesülete támogatását, hisz ő maga is ebben a közegben nevelkedett. A tavalyi sikeres szezont követően lehetőségeikhez mérten még szorosabbá kívánja fűzni az együttműködést. Az anyagi támogatás mellett a klub játékosainak és vezetőinek feltöltődéséhez is hozzájárul a belvárosi gourmet üzlete révén.

Klubunk ügyvezetője, Török Róbert a megállapodás aláírását követően elmondta az utánpótlásban dolgozóknak nagyon-nagy szerepe van abban, hogy a kosárlabda sportágat megszerettessék a gyerekekkel. Nem csak azért, mert a sport azt egészséges életmód része, hanem azért is, mert ha nem is lesz mindenkiből profi játékos, a sportághoz való kötődés révén szurkolóként, szponzorként, sportszakemberként még találkozhatunk. Ennek ékes bizonyítéka ügyvezető úr több éve tartó támogatása, akinek ezúton is köszönöm a klub nevében a bizalmat, remélem, hogy mindkét fél elégedettsége miatt a következő szezonban is a szponzorok között tudhatjuk a Zala-Higiénia Kft-t!- fogalmazott Török Róbert 

fotó: Katona Tibor

2023. szeptember 25. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás