Amerikai erőcsatárral egyezett meg csapatunk vezetése

Csapatunk  vezetése  máris megegyezett egy új játékossal, ennek értelmében az  amerikai Isaiah Bigelow érkezik a Zalakerámia ZTE KK-hoz  augusztusban. 

A 24 éves  játékos rookie-ként, azaz újoncként  érkezik hozzánk, hiszen eddig még nem játszott Európában, ez lesz az első profi szezonja. A 201 cm magas (93 kg) erőcsatár Greensboro-ból (North Carolina) származik, az egyetemi bajnokságban előbb a Woffort Terriers csapatában játszott (2019-2022), majd a Richmond Spiders (2022-2024) következett karrierjében. A legutóbbi  szezonban csapatával megnyerte konferenciájuk alapszakaszát, Bigelow egyike volt annak a három Spiders-játékosnak, aki mind a 33 mérkőzésen  kezdőként szerepelt. A szezon során 11,2 pontot átlagolt, 6,5  lepattanót szedett és 43 százalékos pontossággal célzott. 

- A Wofford főiskolán játszottam, majd átigazoltam a Richmond egyetemre, ahol befejeztem a főiskolai karrieremet -  mondta el honlapunknak  Isaiah Bigelow. -  Őszintén szólva izgatottan és talán egy kicsit feszülten várom, hogy Magyarországra érkezzek, hiszen egyelőre nem tudok még sokat az országról. Ugyanakkor alig várom már, hogy megismerjem. Keményen akarok dolgozni, hogy minél több sikert érjek egy a csapattal. Nem tudom, hogy mennyire ismerik a játékomat, de magamat igazi csapatjátékosnak tartom, és mindig büszke vagyok, amikor győztes meccseket játszom.

Isaiah Bigelow augusztusban érkezik, szerződésében kéthetes próbajáték szerepel és ha szakvezetésünknek elnyeri tetszését a játéka, úgy válik véglegessé a szerződése. 

2024. június 5. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás