Ante Nazor irányítja a csapatunkat a következő szezonban

Sikerült vezetőinek megegyezni a folytatásról, így a 2020/2021-es szezonban Ante Nazor lesz a vezetőedzője csapatunknak. 

A horvát szakember január végén vette át az edzői feladatokat a csapatnál és a szezon márciusi felfüggesztéséig öt alkalommal ülhetett le a kispadunkra. A mérleg pozitív, hiszen három győzelem (Sopron, Szolnok, Paks) és két szoros vereség (Pécs, Szeged) áll a statisztikában. A csapat a legjobb nyolcban fejezte be a szezont és ez köszönhető annak is, hogy edzői mentalitásával lendületet és kellő motivációt adott a játékosoknak.

Március közepétől a koronavírus-járvány okozta helyzetben is kapcsolatban volt klubunk Ante Nazorral és a mai napon sikerült egyezségre jutnunk vele a folytatásról. Kemény két hónapot tett le az asztalra a zalaegerszegi ittléte alatt, és ez a fajta mentalitás mindenképpen előremutató lehet a következő szezon csapatának összeállításában és vezetésében. Külön ki kell emelnünk, hogy a fiatalokkal is nagyon hasznos munkát végzett, amit szeretnénk, ha a következő idényben is folytatna. 

Ante Nazor egy évre kötelezte el magát klubunkhoz és várhatóan augusztus elején veheti majd fel újra a munkát Zalaegerszegen. De addig is bőven lesz dolga, hiszen a vezetőinkkel együtt össze kell állítania a következő szezon csapatát, kiválasztani a légiósokat, hogy egy ütőképes és szerethető együttes futhasson ki a parkettre októbertől. 

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2020. május 19. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás