Az A-döntőben való indulás lesz a tét

Az elmúlt szombaton a U16-os kadett bajnokságban szereplő csapatunk a rájátszás utolsó mérkőzését játszotta. A Piros-csoport 8. fordulójában a Zsíros Akadémia együttes volt Németh Csaba vezette kék-fehér csapatunknak.  

Zalakerámia ZTE KK „A”- Zsíros Akadémia Kőbánya 77-94 (23-23, 13-33, 21-17, 20-21)
Zalaegerszeg, Ostroros Csarnok. 
Zalakerámia ZTE KK „A”: Károlyi 12, Tóth Á. 5, Gérczei 22/9, Kovács Á. 3, Jordán 17/6. Csere: Boncz 6, Szalai K. 5, Molnár 7, Rékli, Röszler. Vezetőedző: Németh Csaba. 

Galéria a képre kattintva

Németh Csaba értékelése: - A rájátszás utolsó mérkőzésére ismét csak tíz játékos állt rendelkezésre. Az első negyed álmos kezdése után egész jól játszottunk, felvettük a tempót, teljesen nyílt volt a meccs. A második negyedben vezettünk, úgy tűnt, szoros meccs lehet, de ezután sorozatban érthetetlen hibákat követtünk el, és ellenfelünk öt perc alatt egy 16-0-s futással nagyjából ki is alakította a végső különbséget. Nem tudtunk ebből visszajönni, a mérkőzés már a gyakorlásról szólt, mindenki pályára lépett. A Kőbánya jól használta ki magassági fölényét, támadó lepattanóikból is sok gólt kaptunk. Saját dobószázalékunk javulóban, de még mindig gyenge, eladott labdáink száma is csökkent, de nem eléggé. A keresztjátékban oda-vissza a Kaposvár ellen kell kiharcolnunk az A-döntőbe jutást, ez a cél most. Amennyiben sérültjeink addigra visszatérnek, komplett kerettel ez sikerülhet is.

2023. május 18. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás