Az a feladatunk, hogy megnyerjük a mai mérkőzést!

Három vesztesen megvívott bajnoki után (Falco, Szolnok, Kaposvár) fogadjuk a Paks együttesét. Ellenfelünk a felsőházba igyekszik, és ezért sokat dolgoznak. A légiósok mellett válogatott játékosok is alkotják Szekulovic mester csapatát, ahol 7-8-játékos rotálódik mérkőzésenként. Eddigi mérlegük 3 győzelem és négy vereség. Mindenhol szoros mérkőzést játszottak, és ha ki is kaptak, azt nem nagy különbséggel tették.

Fiataljaink számára a keddi nemzetközi kupameccs jó alkalom volt, hogy tovább szokják a terhelést és minél több önbizalmuk legyen. Fontos volt, hogy két kulcsjátékosunk Ware és Agafonov pihenni tudott. Nehéz és küzdelmes mérkőzésre számítunk, de nyerni szeretnénk!

Csapatunk sajátnevelésű fiatal tehetségével, Farkas Attilával beszélgettünk a találkozó előtt. Az U 20-as csapat oszlopos tagja Alpok Adria Kupa-találkozón már bemutatkozott hazai pályán, reméljük hamarosan a bajnokságban is láthatjuk a rotáció tagjaként.

 

 

A pénztárak 16.30-kor nyitnak, míg a sportcsarnokba 17 órától léphetnek be szurkolóink. 

Fontos!
Megkérjük a szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák csapatunkat. Az MKOSZ fegyelmi eljárás keretében vizsgálja és szükség esetén szankcionálja a negatív szurkolói magatartást. Próbáljunk közösen tenni annak érdekében, hogy olyan szurkolói magatartás, amely a rombolja a kosárlabda sportág megítélését, ne nyerhessen teret.

A találkozó 18 órakor kezdődik és a Papp Péter, Farkas Gábor, Kulcsár Tibor (Faidt Mihály) bírói hármas vezeti majd.

Fotó/videó: Bálizs Zsuzsa

2018. november 16. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás