Az újonc ellen folytatjuk

Egy hét, három mérkőzés…

Így lehetne összefoglalni, hogy mi történt és mi vár csapatunkra. Ha így tennénk, akkor csak felületesen látnánk ezt a dolgot. 

Induljunk el a kaposvári mérkőzéstől, ahol volt tartása a csapatnak és végig egyenletes teljesítményt nyújtva sikerült fontos győzelmet szereznünk. Szombathelyen ez már nem volt elmondható. Egy negyeden keresztül és a második negyed elején még jól játszottunk és tíz ponttal vezettünk a bajnok otthonában. Ezt követően védekezésben és támadásban is nagyon mélyre zuhantunk és a Falco könnyedén átrohant rajtunk. Sem egyénileg sem csapatként nem működtünk jól. Lehet ezt Ubilla sérülésére fogni, de a nagykönyv szerint az a legjobb csapat, ami éppen pályára lép. Ha vért izzadva küzdenek a fiúk a parketten, akkor elhisszük, hogy mindent megtettek. De szerdán nem ez történt. Nem volt egyetlen játékos sem, aki vezére lett volna csapatunknak és ez görcsös akarásba ment át. 

Szombaton az újonc OSE érkezik hozzánk. Rendhagyó időpontban 16.30-kor fogadjuk őket. Ellenfelünk játéka még nem állt össze és két vereséggel kezdték a szezont.  Nem szabad félvállról vennünk a mérkőzést és az első hazai bajnokinkon meg kell mutatni, melyik a jobb csapat! Az első perctől kezdve mindenkinek oda kell tenni magát és elérni, hogy győztesként hagyjuk el a pályát. 

A mérkőzés felvezetéseként Bálizs Zsuzsa Reggie Johnsonnal beszélgetett:

A mérkőzés tehát 16.30-kor kezdődik és a Győrffy Pál Attila, Farkas Gábor, Kovács Nimród János (Faidt Mihály) bírói hármas dirigálja majd. 

Kapunyitás az U20-as mérkőzésre 13:30-tól 14 óráig. A hivatalos kapunyitás a felnőtt mérkőzésre 15:30-kor lesz. 

fotó/videó: Bálizs Zsuzsa

2019. október 11. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás