Az utolsó esély előtt csapatunk az elődöntőben

Pénteken visszatérünk Szombathelyre, hiszen csapatunk a harmadik  elődöntős mérkőzésére készül a címvédő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ellen. Jelenleg 2-0 a párharc állása. Most már csak egy idegenbeli bravúrgyőzelemmel tudná csapatunk, a Zalakerámia ZTE KK meghosszabbítani a csatát, ami nyilvánvalóan hatalmas kihívás jelent. 

Kedden nem sikerült a hazai bravúr, pedig mindent megtettünk érte úgy a pályán, mint a lelátókról érkező buzdítás révén is, amivel szurkolótáborunk segítette a csapatot. Nem véletlenül esett szó erről is a mérkőzés utáni értékelésekben, és az is várható, hogy pénteken 18 órától a szombathelyi csarnok is hangos lesz. Csapatunk még egyszer megpróbálja legyőzni a Falco KC-t és Matthias Zollner vezetőedzőnk azt emelte ki, hogy a legjobb teljesítményünket kell nyújtani ahhoz, hogy sikerüljön a bravúr. 

Igazából ilyenkor már sok minden újat nem tud egyik fél sem előhúzni a tarsolyából, no meg kellően kiismerték már egymást a mérkőző felek is. Ahogy a keddi találkozó után ígérték csapatunk tagjai, pénteken is küzdeni fognak, és harcolni, hiszen  amíg van esély, addig nem szabad semmit feladni. 

Pénteken következik tehát a bajnoki elődöntő harmadik összecsapása, a kezdés 18.00 a Schaeffler Aréna Savariában. 

2024. május 2. zalakerámia ZTE KK 

Megosztás