Az utolsó hangos dal...

Március 27-ét mutat a naptár: alig egy hónapja még úgy számoltuk, ilyenkor a Körmend-ZTE örökrangadó utózöngéivel leszünk elfoglalva és az alapszakasz utolsó mérkőzésére készülünk, ahol lehetőség lett volna hazai pályán visszavágni a DEAC-nak a december végi vereségért. 


 
Közben viszont nagyot változott a világ, az elmúlt 3 hétben minden téren megváltozott az életünk; ennek részeként eltűnt mindennapjainkból sokak közös szerelme, a kosárlabdaélet is. 

A következő bejátszásban „az utolsó hangos dal”, a 2020. március 4-i Pécs elleni, kétszeres hosszabbításos találkozó szurkolói videója látható; a rendkívül izgalmas összecsapást hozó horror-meccsen, a rendes játékidő és az első hosszabbítás végén is nekünk állt a zászló, ám sajnos 119-114-es vereséget szenvedtünk egy több, mint kétórás mérkőzésen. A zalai szurkolókon semmi nem múlt, hatalmas vehemenciával buzdították csapatunkat. 

A lefújás után sokan szomorkodtak – akkor még nem tudhattuk, hogy ez volt ebben a szezonban az utolsó összecsapás, melyet nyitott kapukkal, szurkolók jelenlétében rendeztek meg; s bár végül elveszítettük, három hét távlatából most talán mégis kevésbé keserű szájízzel emlékezünk rá...   

 

Cikk/fotó/videó: Bálizs Zsuzsa

2020. március 27. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás