Baki Gergellyel bővült az edzői stábunk

NB1/A

A játékoskeret kialakítása zajlik csapatunknál. Emellett edzői stábunk is bővült egy tősgyökeres edzővel. Baki Gergely Zalaegerszegen vált felnőtt játékossá és ért el szép sikereket. 2013-ban Paksra igazolt, majd 2015-ben Kaposvárra tette át a székhelyét, ahol a napokban jelentette be, hogy felhagy az aktív pályafutással. 

Baki Gergellyel az utóbbi hónapokban több egyeztetést folytattunk annak érdekében, hogy visszacsábítsuk Zalaegerszegre. Ezek természetesen Teo Cizmic vezetőedző jóváhagyásával történtek, az ő külön kérése volt, hogy két segítője legyen az előttünk álló évadban. Így Heinrich Róbert és Baki Gergely fogja segíteni a munkáját. Gergővel klubunk 3 éves szerződést kötött, mely június 1-én életbe is lépett, ennek megfelelően a következő szezon előkészítő edzéseit már meg is kezdték Heinrich Róberttel együtt. Gege a 2010-es bajnok- és kupagyőztes csapatunknak is tagja volt, tősgyökeres zalaegerszegi, aki tökéletesen illik abba az elképzelésbe, ami menten szeretne haladni klubunk.

Új edzőnk szerdán délelőtt már bele is vetette magát a munkába és Heinrich Róberttel egyéni képzést tartottak fiataljainknak az Ostoros Károly Csarnokban.

 Az edzés végén egy rövid videót is készítettünk Gegével!
 

 

 Edzői pályafutásához kék-fehér színekben sok sikert kívánunk!

2021. június 2. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás