Bashir Ahmed üdvözli szurkolóinkat

Csapatunk múlt hét közepén szerződtette a 27 esztendős, hármas poszton bevethető, 203 cm magas amerikai állampolgárságú, ám ghánai felmenőkkel is rendelkező Bashir Admedet; aki egyetemi tanulmányai befejeztével Koszovóban, majd Horvátországban pattogtatott, s így vezetőedzőnk, Ante Nazor is jól ismerhette játékát. 


 

Bashir hétvégi videóüzenetében üdvözli szurkolóinkat, s elmondja,  hogy nagyon örül s egyben izgatott is, hogy itt lehet. Nagy lehetőségnek tartja, hogy csapatunkhoz szerződhetett, szeretné minél több győzelemhez segíteni a ZTE-t, s szeretne élni azzal az eséllyel, amit most kapott.  

 

 

Új igazolásunk nagyon kíváncsi városunkra, s a környékre is. Mint beszámolt róla, egyszer már járt Magyarországon, amikor 2019 januárjában a Prishtina csapatával FIBA Europe Cup-mérkőzést játszottak Szolnokon. Ha minden jól alakul, egy hónap múlva a ZTE KK játékosaként is ellátogathat a Tiszaligeti Sportcsarnokba, addig azonban rá és a csapatra is még jó néhány összecsapás vár, elsőként szerdán hazai pályán, a tabellán hét győzelem mellett mindössze két vereséggel álló Atomerőmű SE ellen. 


 

Orvosi vizsgálatok, majd a délelőtti erőnléti edzés után Bashir már figuráinkkal is ismerkedett délután; szerdán pedig be is mutatkozhat a csapatban az ASE ellen. 

Fotó/videó: Bálizs Zsuzsa

2020. december 8. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás