Bencze Tamás egykori játékosa Dustin Ware az új irányítónk

Felgyorsultak az események a légiós piacon és rövid időn belül második idei igazolásunkat is bejelenthetjük, az amerikai Dustin Ware személyében. 
Dustin az egyetemi évek után 2012-ben érkezett Európába és a Cibona Zagreb csapatában kezdte légiós karrierjét. A következő időszakban a Bundesliga II-es Weissenhorn Youngstarsban, majd a szintén német Ratiopharm Ulm csapataiban töltötte. 2014-ben szerződött Magyarországra a Jászberény csapatához, ahol akkor Bencze Tamás volt az edző. Ebben az időszakban 19 mérkőzésen 19.5 pontot átlagolva egyértelmű vezére volt a jászságiaknak. 2015-17 között a francia PROB csoportban szereplő Vichy-Clermont csapatában játszott 16 pontos átlagot hozva. Az elmúlt év kalandos volt Dustin számára, mert a francia A ligából (Boulazac) indulva novemberben a bolgár Lucoil Academic Sofia csapatába igazolt, majd december közepétől a görög első osztályban szereplő Kolossos H Hotels csapatába fejezte be az idényt. 

A 28 éves, 183 cm magas irányítóval a szezon végég kötött szerződést a klub és szeptember 1-én érkezik majd Zalaegerszegre.

Fotó forrása: BB1.hu

2018. július 5. Zalakerámia ZTE KK /Jóna István
 

Megosztás