Bonifert Bendegúzra hosszabb kihagyás vár

Szerdán a Kecskemét ellen civilben foglalt helyet Bonifert Bendegúz, aki a mérkőzés előtti utolsó edzésen szenvedett térdsérülést. 

A kedd esti edzésen egy betörésnél ugrottam fel a jobb lábamról és az ugrás pillanatában oldalról kaptam egy ütést a térdemre, ennek hatására befelé megbillent a térdem. Ez olyan érzés volt, mintha kiugrott volna a térdem a helyéről, majd visszaugrott a helyére- emlékezett vissza játékosunk a sérülés pillanatára.  

Szerda reggel MRI vizsgálaton voltam, melynek csütörtök reggelre jött meg az eredménye. A csapatorvos és más zalaegerszegi orvosok szerint is a keresztszalagom elszakadt, az oldalszalag “csak” részlegesen. Ezt követően a klubbal egyeztetve Budapestre utaztam, hogy egy specialistának is megmutassam a vizsgálat eredményeit. A leleteket megmutattam Dr. Tállay Andrásnak, aki az egyik legjobb ebben a szakmában. Újabb röntgen következett, amely alapján megállapította, hogy a csontok és a porcok nem sérültek, illetve a többi szalag sem. Azt viszont ő is megerősítette, hogy a keresztszalagom elszakadt és ezt mindenképpen műteni kell – tájékoztatott Bendi a vizsgálatok eredményéről.  

Bonifert Bendegúzra hosszabb kihagyás vár. Játékosunknak mielőbbi felépülést kívánunk!

2022. január 7. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás