Chris Harris érkezik Zane Knowles helyére

Felnőtt

Ahogy korábban jeleztük Zane Knowles egészségügyi problémája miatt nem állhat rendelkezésére csapatunknak, így új játékos után kellett néznünk. Zane helyére Chris Harris érkezik. 

Új játékosunkról Puskás Artúr szakmai igazgatónk így nyilatkozott klubunknak:

“Chris helyzete nem egyszerű, mindössze három hét alatt kell elsajátítania azokat a technikai dolgokat, amiket a többiek augusztus eleje óta tanulnak. Bízom benne, hogy az intelligenciája és az alázata révén gyorsan fel tudja venni Teo Cizmic ritmusát. Más stílusú játékos, mint Zane, van, amiben erősebb, van amiben gyengébb. Elsősorban védekezésben és lepattanózásban várunk tőle extrát.”

A 24. életévében járó, 208cm magas amerikai center Houstonban született, aki a helyi egyetem elvégzése után a 20/21-es bajnoki szezonban a török másodosztályú Final Spor együttesében kezdte profi karrierjét, ahol 30 mérkőzésen 12,6 pontot, 10,6 lepattanót, 2,6 blokkot és 21,4 VAL értéket átlagolt.

Új játékosunkról természetesen vezetőedzőnk, Teo Cizmic véleményét is megkérdeztük:

"Chris egy nagyon jól lepattanózó és védekező játékos, aki a Houston egyetemen egy erős programban vett részt, ezáltal több stílusú kosárlabdát is képes játszani, így biztos vagyok benne, hogy nagy hasznára lesz csapatunknak támadásban és védekezésben egyaránt."

Új amerikai centerünkkel 1 éves szerződést kötöttünk!

Sok sikert Egerszegen Chris!

2021. szeptember 5. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás