Csapatként erősebbé tett bennünket ez az időszak

Szigorú óvintézkedések mellet fogadjuk az idei szezon első hazai bajnokiján a Falco-Vulcano Energia KC együttesét. 

Csapatunkat és a szurkolókat is megviselte az elmúlt egy hónap, hiszen a bajnoki rajt elött derült ki, hogy a fél csapat elkapta a koronavírust. A bemutatkozásra sokat kellett várni. Ante Nazor vezetőedzőt kérdeztük a találkozó előtt:

-Mindenkinek nehéz ez az időszak, hiszen mindannyian a mérkőzésekből táplálkozunk, fejlődünk. Az edzések alatt egyértelműen látható volt a fejlődés. Megpróbáltuk a hibáinkat kijavítani és csökkenteni a játékosok közti különbségeket. Úgy érzem csapatként is jobban összeálltunk. Keményen dolgoztak a srácok, de már nagyon éhesek a játékra.

Jászberény helyett a Falco KC lesz a bajnokságban az első ellenfelünk. 

-Ez elég érdekes szituáció, de kénytelenek vagyunk gyorsan alkalmazkodni a megváltozott helyzethez. Az volt a célunk ebben az évben, hogy koncentrációban és játékban is meccsről meccsre javuljunk. Megpróbáltuk a gyengeségeinket feltérképezni és tovább csiszolni az erősségeinket. Az a legfontosabb, hogy végre tudunk játszani és szinte mindegy, hogy ki ellen. Gyorsan ritmusba kell kerülnünk, hiszen a Falco erős csapat. Ismerjük őket, kétszer játszottunk ellenük. Motiváltnak kell lennünk, harcosan kel játszanunk és az esélyeinket ki kell használnunk a mérkőzésen belül. Oda kell figyelnünk a védekezésünkre, mert a Szombathely nagyon erős csapat.

Kapunyitás és beléptetés:

A mérkőzésre 18:45-kor nyitjuk ki a Sportcsarnok kapuit. Az első negyed órában a bérletesek beleptetése a két nyugati beleptető ponton keresztül történik majd. 

19:00-tól már a belépőjeggyel rendelkezők is be tudnak lepni a terembe a két nyugati belepő ponton.

Fontos, hogy csak online tudnak szurkolóink jegyet vásárolni, a mérkőzés napján nem lesz nyitva jegypénztár. Aki kedvezményes jegyet vásárol, azt kérjük, hogy a kedvezményt igazoló okmányát hozza magával.  A kedvezményes jegyek csak a kedvezményre jogosító igazolvánnyal (Diák/Nyugdíjas) vagy kártyával (Egerszeg Kártya) együtt érvényesek! A belépést az igazolvány vagy kártya hiánya miatt a beléptető személyzet megtagadja. Nincs lehetőség a díjkülönbözet befizetésére, a jegy visszaváltására, ezért kérjük, hogy ellenőrizze az iratok meglétét és érvényességét! 

Járványügyi szabályok:

Az előírások szerint a maszk viselése az egész csarnok területén kötelező, kizárólag étkezéskor, vagy iváskor szabad a maszkot levenni. Mindenkit kérünk a szabályok maximális betartására, mivel a rendőrség ellenőrizheti annak megvalósulását. A szabályok megszegése pénzbüntetéssel, vagy a csarnok bezárásával is járhat. A beléptetéskor mindenkinél testhőmérsékletet mérünk és 37.5 fok felett nem engedhetünk be senkit a csarnokba. Az épületben kézfertőtlenítő automatákat is kihelyezünk, melyek használatát is kérjük szurkolóinktól.

 

 

 

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2020. november 6. Zalakerámia ZTE KK
 

Megosztás