Csapatunk alkalmazkodik az új helyzethez

November elsejétől az önkormányzat rendelkezésének megfelelően csapatunk, a Zalakerámia ZTE KK csak a bajnoki mérkőzéseire tér vissza a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokba, a hétközi felkészülését az Ostoros Károly Csarnokban végzi.

Az új edzésrend a héten már életbe lépett és evvel kapcsolatban, Török Róbert ügyvezetőnk adott tájékoztatást, aki a meghozott energiatakarékossági intézkedésekkel kapcsolatban a következőket nyilatkozta: 

- A közgyűlési határozat értelmében, a takarékossági intézkedéseket figyelembe véve, a mérkőzések előtti nap tér vissza a csapat, hogy az utolsó edzést ott végezze, és persze a bajnoki találkozóra, hiszen ezekre fűtik fel a létesítményt – mondta Török Róbert. – Át kellett nézni az Ostoros-csarnok beosztását is, és másokkal, így a ZTE FC-vel is egyeztetni kellett, ugyanis a téli időszakban főleg utánpótláscsapataik is bent tartják az edzéseiket. El kell mondanom, hogy mindenki rendkívül kompromisszumkész volt, hogy a lehető legjobb megoldást találjuk meg. Ebben a helyzetben nem lehetett más megoldás, amihez mi is alkalmazkodunk. Jelen állás szerint a mostani állapot március végéig tart majd.

Csapatunk a válogatott vb-selejtezők miatti bajnoki szünetet követően legközelebb november 23-án szerepel idehaza, amikor a DEAC együttese lesz a vendég. 

2022. november 5. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás