Delas és Vuko már Zalaegerszegen

Harmadik hetét kezdte meg az alapozásban csapatunk. Eddig a teljes magyar kerettel dolgozhatott Ante Nazor. Hétfőn horvát légiósaink is megérkeztek a megyeszékhelyre és az esti edzésen már találkozhattak is a csapattársaikkal.  

A hátvéd posztra igazolt Ante Delas egy kisebb sérüléssel bajlódik, amit múlt héten Horvátországban szerzett. Pár napon belül már teljes intenzitással végezheti az edzéseket. Tonko Vuko is túl van már az első edzésén, aminek a ritmusát még szoknia kell.  

A két amerikai játékosról is kaptunk információt, közülük Glenn Montae csütörtökön érkezik Magyarországra remélhetőleg negatív COVID-19 teszttel a zsebében. Ha így lesz, akkor még egy PCR tesztet kell csinálni neki, és ha az is negatív lesz, akkor szabadon mozoghat hazánkban. 
Az irányítónk, Tyreek Duren utaztatása a napokban válik véglegessé. 

Csapatunk a kedden és szombaton is edzőmérkőzést játszik, a Körmend és a Szolnok ellen, hazai környezetben. Mindkét edzőmérkőzés közös megegyezés alapján zárt kapuk mögött zajlik majd. 

A csapat felkészülési programja összeállt, a szeptemberi hazai edzőmérkőzéseinkről további információt a későbbiekben közlünk.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2020. augusztus 24. Zalakerámia ZTE KK
 

Megosztás