Edzés, már majdnem teljes kerettel

Hétfőn este már majdnem teljes kerettel folytatta csapatunk a felkészülést. Az eredeti tervek szerint Petar Rakicevic, Liam O’Reilly és Mitchell Smith a hétvégén megérkeztek Zalaegerszegre, míg D’Mitrik Trice adminisztratív okok miatt várhatóan csütörtökön csatlakozhat együttesünkhöz. 

Újonnan érkezett játékosaink átestek az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, amelyeken minden rendben zajlott, így az esti edzésen már ők is részt vettek.

"Jó volt először együtt látni a majdnem teljes csapatot. A fiúk nagyon keményen dolgoztak, szerencsére mindenki megfelelő állapotban van és egészséges is. Ahhoz képest, hogy ez volt az első edzése közös edzése a majdnem teljes keretnek, jól működött a pályán a csapat" - mondta a tréninget követően Sebastjan Krasovec. 

Vezetőedzőnk elmondta örömteli, a fiatalok hozzáállása, akik keményen dolgoznak és az edzésen is felvették a versenyt a tapasztaltabb játékosok ellen. Bízik benne, hogy továbbra is ez a munkamorál fog jellemezni mindenkit. Jól nézett ki a mai edzés, de ne felejtsük el, hogy ez csak az első volt és még rengeteg munka vár a csapatra - fogalmazott a mester. 

2022. augusztus 16. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás