Egy pár percnyi mosoly

A szombati hazai mérkőzésen a félidőben egy hosszabb videót láthattak szurkolóink az új ledes eredményjelzőkön, ami a Down Mosolyambulancia kampányának a reklámfilmje volt. Csapatunk minden éven, és az utóbbi szezonokban egyre hangsúlyosabban erősíti a társadalmi felelősségvállalását. A Down Mosolyambulancia és Tornyos Ágnes felkérésére azonnal igent mondtunk. 

-A kutyaházépítés gondolata a DOWN - Mosolyambulancia ötlete volt. A Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület KÖSZ (Közösség, Önkéntesség, Szemléletformálás) programja karolta fel a kezdeményezést. A program lényege, hogy általános és középiskolák részére kutyaház építési versenyt hirdettünk, melynek produktumait a Bogáncs Állatmenhely lakói kapják- tájékoztatott Tornyos Ágnes.

Nagyon sokan csatlakoztak az ötlethez, a BIGIMP Kft. az első 3 jelentkező részére biztosította a kutyaház anyagát.

Csapatunkat az esemény népszerűsítésére kérték fel a szervezők, oly módon, hogy az OSE mérkőzés szünetben fel tudják rá felhívni a figyelmet egy videóval. 

-Stárics Kornél ügyvezető és a fiúk mindenben partnerek voltak. A sportcsarnok, a kosaras Srácok elfoglaltsága és minden szempontot figyelembe véve a fényképezés mellett maradtunk. A kosaras fiúkkal a Sportcsarnokban egy kis játékot szerveztünk és közben közös képeket csináltunk. Nagyon jó hangulatú volt, amely miatt óriási köszönet a Srácoknak. Nagyon örülünk, hogy ilyen sok embert elértünk. Azon túlmenően, hogy ez egy nagyon jó cél, a DOWN - Mosolyambulanciát szerettük volna megismertetni az emberekkel. Hogy lássák, milyen jó fejek vagyunk és milyen kreatívak és a legfontosabb: hogy a down-osokkban azt lássák meg, akik Ők valójában.

TISZTA SZÍVŰ, ŐSZINTE, CSORDULTIG SZERETETTEL LÉVŐ CSODÁS EMBEREK.

A linkre kattintva lehet megnézni a kampányfilmet:

https://www.facebook.com/watch/?v=454453608751452

A képek magukért beszélnek!

galéria a képre kattintva

Hatalmas élmény volt a gyerekekkel együtt lenni és szívesen vettünk részt a Down Mosolyambulancia reklámfilmjében! Reméljük, hogy sokat tudtunk tenni, hogy ezeknek a gyerekeknek boldog pillanatokat, sok mosolygós percet szerezve tettük boldogabbá a napjukat. 

2019. október 15. Zalakerámia ZTE KK  
 

Megosztás