Egy régi, hűséges támogatónkkal hosszabbítottunk

A bajnoki rajt most már nem is a küszöbön áll, hanem megtörtént a férfi kosárlabda Tippmix NB I A-csoportban, de mint ismert, csapatunk, a Zalakerámia ZTE KK majd csak október 3-én,  kedden játssza le első mérkőzését, amikor 18 órától a Szeged lesz a vendég a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban.

Csapatunknak megvannak a hűséges szurkolói és hűséges támogató is, mint például a  West Hungary Textil Kft. amely harmadik éve támogatja klubunkat. Most pedig megtörtént az újabb támogatói szerződés aláírása, így továbbra is együttesünk mögött áll a használtruha válogatásával és használtruha nagykereskedelemmel foglalkozó cég. 
 
A szerződéskötés után a West Hungary Textil Kft. az alábbi gondolatokat osztotta meg honlapunkkal:

„Cégünk számára nagyon fontos a sport és a helyi értékek ápolása, mindkét ügyvezetőnk tősgyökeres zalaegerszegi és gyerekkoruk óta szurkolói a csapatnak. Sok kellemes emléket őriznek a nagy párbajokról. Mai napig, ha tehetik, minden mérkőzésen jelenlétükkel is támogatják a csapatot. Hisszük, hogy az utánpótlás-nevelésben is rejlik a klub sikere, hiszen a helyi kötődésű játékosokban ott dobog a „ZTE-szív” és bármikor, amikor pályára lépnek, az mindig büszkeséggel tölti el a csapatot buzdítókat. Persze nagyon fontos a légiósok szerepe is, nagy nemzetközi tapasztalatukkal segítik, hogy a csapat minél többször győzedelmeskedjen. Reméljük, hogy a továbbiakban is minőségi kosárlabda élet, sikerek és sok szurkoló fogja jellemezni a zalaegerszegi csapatot és nagyon örülünk, hogy a támogatásunkkal mi is részesévé válhatunk a remélt sikereknek.” 

Török Róbert, a ZTE KK Kft, ügyvezetője is örömét fejezte ki, hogy létrejött az újabb megállapodás a West Hungary Textil Kft.-vel. 

- Minden támogató és minden helyi cég támogatása számunkra fontos, hiszen azt jelzi, hogy csapatunk szereplése és a Zalakerámia ZTE KK működése érdeklődésre tart számot. Az olyan támogatók pedig különösképpen értékesek számunkra, mint West Hungary Textil Kft. is, hiszen elköteleződésük klubunk felé sokkal mélyebb, mint egy egyszerű támogatói szerződés. Igyekszünk megfelelni mi is az elvárásoknak, hogy például erről a kapcsolatról egy esztendő múlva is úgy beszéljünk, hogy folytatódik – nyilatkozta ügyvezetőnk, Török Róbert.  

2023. október 2. Zalakerámia ZTE KK 
 

Megosztás