Egymásért kell küzdenünk!

Az NB I 10. fordulójában, ma este a Pécsi VSK-Veolia együttesét fogadjuk. Sajnos nincs jó formában csapatunk, hiszen a legutóbbi három találkozón vesztesen hagytuk el a parkettet. A munkát sérülések is nehezítik, hiszen Wilson és Parks is kidőlt a sorból, így gyakorlatilag klasszikus irányító nélkül vagyunk kénytelenek játszani. Guytonnak az előző összecsapáson egy ütközés következtében sérült meg a combja, de reményeink szerint ő vállani tudja a játékot. Németh Ákos orrsérülése sem jött még rendbe teljesen, így továbbra is csak védőmaszkban, nagy kockázatot vállalva áll Teo Cizmic rendelkezésére. 

 Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, ez nem kifogás, hanem tény. A Pécs gyors, rengeteg triplavállalásra és a légiósai egyéni képességeire építő, támadó felfogású ellenfél. Védekezésben kell tudnunk lassítani őket, elvéve a kedvenc helyzeteiket. Támadásban megjósolhatatlan, hogy ilyen felállásban mire leszünk képesek, mindenkinek előrébb kell lépnie, és csapatként harcolni a győzelemért! - mondta el gondolatait a mai összecsapással kapcsolatban Puskás Artúr, csapatunk szakmai gazgatója.

A mérkőzéssel kapcsolatban fiatal tehetségünket, Makkos Dávidot is megkérdeztük. 

 

 

A találkozó 18 órakor kezdődik és továbbra is csak a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink és a velük érkező 18 év alatti gyerekek jöhetnek be a csarnokba. 
Még nem késő megváltani belépőjegyüket online módon, elkerülve az esetleges sorbaállást. 

2021. november 13. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás