Együttműködési megállapodás a Szabadics Zrt.-vel

Immár harmadik éve tudhatjuk támogatóink között a Szabadics Zrt-t. Az újabb szezonra szóló együttműködést sajtótájékoztatón jelentette be Török Róbert ügyvezető. 

–Az  élet minden területén fontos a kiszámíthatóság, a stabilitás, így van ez a sportban is. Öröm klubunk számára, hogy továbbra is támogatóink között tudhatjuk a Szabadics Zrt-t. Bízom benne a ZTE KK hasonlóan sikeres lesz a kosárlabdában, mint partnerünk az építőipar területén. 

A mélyépítéssel és magasépítéssel foglalkozó építőipari cég képviseletében Kovács Tamás elnök beszélt az együttműködésről:

–A Szabadics Zrt. részéről úgy valljuk, hogy a megkezdett utat folytatni kell. A kosárlabda klubbal három éve tart a jó kapcsolatunk, melyet örömmel hosszabbítottunk meg. Sokat köszönhet cégünk ennek a régiónak, ezért úgy gondoljuk, hogy valamit nekünk is viszonoznunk kell. Bízom benne, hogy az egyesület meg tudja valósítani azokat a sportszakmai célkitűzéseit, melyeket a jövőben tervez. Nem utolsó sorban pedig élményt tud adni azoknak az embereknek, akik itt élnek, és eljönnek a mérkőzésekre.

Zárásként Török Róbert hozzátette, a közösség nem csak a felnőtt csapatról szól, hanem az utánpótlásról is, hiszen közel 110 gyerek sportol, illetve értékes szakmai munka folyik az edzők révén. 

2022. május 30. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás