Első felkészülési mérkőzésünkön legyőztük a Körmendet

A bajnokság márciusi befejezése óta első mérkőzését játszotta csapatunk. A magyarok mellett, egy légióssal,  Tonko Vuko-val vettük fel a küzdelmet a három légióssal érkező Körmend ellen. 

Zalakerámia ZTE KK- Egis Körmend 84-80 (20-23, 20-16, 22-22, 22-19)

A találkozó végig nagy küzdelmet és szoros eredményt hozott, de nem ez volt a fontos, hiszen mindkét szakvezető játék közben szerette volna viszontlátni az edzésen gyakoroltakat. Játékosaink harcosan játszottak, látszott rajtuk, hogy már nagyon várták, hogy végre ellenfél ellen is megmutathassák magukat. A vége pedig önbizalom növelő győzelem!

Ante Nazor: - Örülünk, hogy a hosszú szünet után végre játszhattunk és a kosárlabdáé lehetett a főszerep. A srácok élvezték a játékot és külön öröm, hogy meg is nyertük a mérkőzést. Természetesen nem az eredmény volt az elsődleges. A találkozón az agresszív védekezésünket és harcos stílusunkat csiszolgattuk, emellett sok futást próbáltunk beletenni a játékunkba. Bizonyos dolgokkal elégedett lehetek, de sok mindent kell még pontosítanunk és gyakorolnunk.  Lépésről – lépésre haladunk és próbálunk napól-napra jobbak, lenni. Várjuk a légiósokat, hogy minél előbb beépíthessük őket a csapatunkba. 

Szép volt fiúk!

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2020. augusztus 25. Zalakerámia ZTE KK 

 

Megosztás