Erőnléti edzőnk távozik csapatunktól

Augusztusban állt fel az a szakmai stáb melynek tagjaként a csapat erőnlétéért, fizikai felkészítésért Debreceni Dánielt bíztuk meg. Erőnléti edzőnk pár nappal ezelőtt úgy döntött, hogy távozik a csapattól. Hogy miért döntött Dani a távozás mellett, arról honlapunknak nyilatkozott. 

Alapvetően az is nagyon nehéz döntés volt, hogy eljöjjek Zalaegerszegre vagy ne. Hiszen feleségem már terhes volt az első babánkkal, aki január közepére volt kiírva. Viszont mindenféle okok miatt, december második hetében egyértelművé vált, hogy a babának pár napon belül meg kell születnie. Nem volt egyszerű szituáció, hála Istennek tervezett volt a nap így ott tudtam lenni feleségemmel mindvégig. A baba másfél hónappal hamarabb született és az első hete nagyon nehéz volt. Úgy láttam, hogy a feleségemnek és a babának ezután a nehéz kezdet után az otthoni körülmények lennének a legjobbak. Végig egyeztettem a klub vezetőségével, akik nagyon támogató módon álltak a helyzethez, amiért nagyon hálás vagyok! A második hetet követően láttam, hogy nem fog működni a visszamenetel. Amennyire nehéz volt az elején, ugyanannyira nehéz volt ez a döntés is, hiszen okkal jöttem el augusztusban és habár rengeteg minden másképp alakult azóta, de semmiképpen sem szerettem volna inkorrekt lenni.  Szeretném megköszönni a klubnak, hogy megértő és támogató volt a helyzetemet illetően, nem állítottak semmilyen akadályt elém és korrekt módon tudtunk tovább lépni! 

Mit üzennél a játékosoknak, szurkolóknak?

Szeretném megköszönni azoknak a játékosoknak, akik elhivatottan dolgoztak és segítették a munkámat az együttműködésükkel. Kívánok nekik leginkább szerencsét, ami végre kijárna ennyi szoros vereség után, valamint kitartást a továbbiakban. Azoknak a szurkolóknak pedig KÖSZÖNÖM, akik kitartanak és megmaradnak emberségesnek ezekben a nehéz időkben is. Nagyon szorítok egy sikeres zalaegerszegi kosárlabda klubbért.

Köszönünk mindent Deda, amit a csapatért tettél, jó egészséget a kislányodnak és sok sikert kívánunk a továbbiakban!

2022. január 4. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás