Erőt kell, hogy adjon ez a győzelem!

Szombaton este fontos mérkőzést nyert meg csapatunk a Kaposvár ellen. A tét nagy volt, hiszen szerettük volna, ha megszakad a rossz sorozatunk. Heinrich Róbert ismét győzelemre vezette csapatunkat. A mérkőzés után mindenkiből kitört a feszültség és a fiúk nagyon örültek a sikernek. Az értékelésen Heinrich Róbert a küzdeni akarást dicsérte:

-Ez a mérkőzés nem a szépségdíjáról lesz híres. Ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor ez egy elég rossz mérkőzés volt. Viszont amiért mindkét csapatot meg kell, hogy dicsérjem, az a küzdeni akarásuk és az, hogy kitették a szívüket a pályára és mindent megpróbáltak a győzelem érdekében. Most ez nekünk sikerült jobban. Már van két győzelmünk és büszke is vagyok, hogy mindkettőt hosszabbításban tudtuk megnyerni. Nekünk ez nagyon nagy erőt kell, hogy adjon a jövőre nézve, mert van erő a csapatunkban.

A játékosok közül Bonifert Bendegúz értékelt:

-Nagyon kiélezett és izzadtságszagú meccset vívtunk, ami nem volt túl szép, de szerintem megmutattuk azt, hogy tudunk fontos pillanatokban koncentrálni és az utolsó vérig küzdeni. Ezért a hosszabbításban sokkal jobban játszottunk, mint ők, így tudtuk behúzni a meccset. Nagyon örülünk, jó a hangulat, de nézünk tovább előre és készülünk a jövő heti meccsekre.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2020. december 12. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás